درمان افسردگی در طب سنتی کسانی که افسردگی دارند از نظر روانشناسی بالینی سه دسته اند: 1-افسردگی عادی یا سرماخوردگی روانی 2-افسرده خویی یعنی صفت و خصلتش افسرده بودن است 3-گاهی افسردگی درون زاست . یعنی بیماری مالی خولیا درصورت اول و دوم می توانید از دو نوع گل استفاده کنید. 1- گل راعی یا چای کوهی که منطقه چکنه یا سر ولایت به آن چای پشمکی می گویند و استان همدان به آن چای کوفته می گویند.در کشور ما ازین گیاه قطره هایپیران تولید شده است.اگر فرد حامله نیست و یا بچه شیر نمی دهد ویا فرد کودک زیر دو سال نیست می تواند از قطره هایپیران استفاده کند. 2-نوع دوم گل بهار نارنج است که می توانید از مربا یا عسل آن و مسقطی آن استفاده کنید. یک وعده شب و یک وعده صبح.مواد غذایی تند و تیز و ترش بیماری را در فرد مبتلا تشدید می کند و ضریب اضظراب و تپش قلب را هم بالا می برد.مثل فلفل – سس فلفل- سس انبه و غذای هندی رانباید بخورید.ترشیجات بندری و لیته ای و قره قروت ، لواشک الوچه و گویجه سبز را هم نباید بخورید زیرا تپش قلب را بالا می بردو دلهره را بیشتر می کند.متخصصین قلب و عروق برای افرادی که افسردگی دارند قرص های تپش قلب را تجویز می کنن که نصف قرص را با صبح ونصف دیگر را شب میل کند.اما ازین دارو قوی تر میوه به است که حضرت علی (ع) آن را توصیه کرده اند خوردن خود میوه ، آب آن یا مربای به توصیه می شود. که می توانید صبح دو قاشق مربای آن را میل کنیدو یاآب به را یک استکان میل کنید.همچنین شب قبل از خواب آب دو عدد سیب شیرین را همراه با عسل آویشن نعنا با آب مخلوط کرده و میل کنید. در نگاه بيشتر ببينيد
http://yekdel.sibtayn.com/media/ziaei-film/afsordegi.flv